Interieurvormgever Anouk zoekt naar kleurstalen voor een kleuradvies op maat

Kleuradvies voor je ruimte

Enkel nood aan een nieuw kleurtje op je muren of andere muurbekleding? Ik kom langs met kleurstalen en materialen om samen een mooie keuze te maken. Zo steek je je ruimte(s) heel eenvoudig in een nieuw jasje. Achteraf krijg je een kleurplan met alle officiële kleurcodes en referenties.

What’s in it?

  • op basis van een waaier aan kleuren, stalen en materialen ontdekken we wat bij jou en je ruimte past
  • professioneel advies op locatie
  • achteraf krijg je een kleurplan met officiële kleurcodes en aankoopadvies

EERSTE RUIMTE – € 180 | BIJKOMENDE RUIMTE – € 40

EERSTE RUIMTE – € 180

BIJKOMENDE RUIMTE – € 40

Kijk binnen bij mijn klanten

Het resultaat van kleuradvies

Kleine aanpassing, groot verschil

Mijn werkwijze

1
Let's discover
Met een lading kleurstaaltjes, materialen én tips bel ik bij je aan. Geen advies vanop afstand dus, maar in de ruimte(s) waar je met nieuwe kleuren aan de slag wilt gaan.
1
2
Let's play
Ik luister naar je voorkeuren en geef je mijn advies en tips om het kleurgebruik in je ruimte optimaal in te zetten. Zo komen we samen tot een kleurenpalet dat perfect bij jou en je woning past.
2
3
Let's create
Het palet dat we hebben samengesteld, zet ik om in een kleurenplan met NCS-kleurcodes. Omdat NCS een internationaal gestandaardiseerd systeem is, weten alle verfwinkels en vakmannen precies welke kleuren op je muren moeten komen. Handig, toch?
3
4
Let's build
Zelf geen DIY-handen en geen goede referenties? Ik help je graag met het vinden van de geschikte schilder-decorateur om jouw kleurenplan tot leven te brengen.
4