Interieurvormgever voor ruimtes met karakter

Hey, ik ben Anouk!

Gediplomeerd én gepassioneerd interieurvormgever, creatieveling en mama van 3 kinderen en 38 planten (nadat ik er eerst 87 dood liet gaan – planten welteverstaan). Ik stel mezelf graag aan je voor, maar leer ook graag jou én je interieurdromen beter kennen.

Passie, kennis en voeling voor interieur

In 2010 studeerde ik af als interieurvormgever aan de campus Lucas Fay d’Herbe in Mechelen. Nadien vloog ik naar New York voor een verrijkende stage bij Mansour Design.

Na 1825 dagen ervaring in de keuken- en interieurbouw, 1673 dagen in de woningbouw, 365 dagen in de retailbouw en -styling en 3285 dagen achter de schoolbanken werd het tijd om mijn eigen ding te doen. Gewapend met bakken vol interieurkennis en -feeling, maakte ik in 2018 de stap naar mijn eigen interieurbedrijf: Studio TaDa.

Interieurontwerper Anouk bekijkt een materiaalstaal voor een klant

Leer me beter kennen

Mini-interview met mezelf

Een plan tot leven zien komen: van de eerste schets tot de laatste afwerking. Zelfs wanneer technische details ervoor zorgen dat een idee moeilijker uitgewerkt kan worden, blijf ik doorzetten tot het toch lukt. En tot ik met trots naar het eindresultaat kan kijken. Dat is pure voldoening!

Voor het uittekenen van maatmeubilair mag je me altijd wakker maken. Ik hou van de vrijheid om alles zelf te ontwerpen en helemaal te laten opgaan in het interieur. Wie weet volg ik ooit nog wel eens een opleiding tot meubelmaker om de ontwerpen ook zelf te kunnen maken.

Vind je me niet met een paar staaltjes in de hand, achter mijn computer of bij een interieurproject? Dan ben ik waarschijnlijk een rondje gaan lopen in de Herebossen of langs de Nete met mijn trouwe viervoeter, Trixie. De ideale manier om even de werkknop uit te schakelen.

Voor particulieren

Interieurontwerp en -advies voor je woning

Van het kleinste kamertje tot je hele huis: geen ruimte is te klein of te groot om aan te pakken. Wil je je woonkamer laten stylen? Zoek je een ontwerp voor maatkasten, een nieuwe keuken of een badkamer? Ga je bouwen of verbouwen en heb je een klankbord nodig om je hierin te begeleiden en alles goed te plannen? Voor elk interieurvraagstuk kan je bij mij aankloppen. Ik neem je onder mijn vleugels om van jouw woning een unieke, gepersonaliseerde plek te maken.

Voor bedrijven

Interieurontwerp en -styling voor professionele klanten

Mist je winkel, kantoorruimte, B&B of vastgoedproject nog een warme, stijlvolle inrichting? I’m your woman! Vertel me je interieurwensen en ik ga ermee aan de slag. Van advies tot ontwerp en styling: ik ondersteun je bij alle fases van het proces.