Voor een interieuradvies gaat Anouk van Studio TaDa altijd op zoek naar de juiste staaltjes

Interieuradvies

Wil je je interieur aanpakken en wil je even samen overleggen hoe je je ruimte(s) handig aanpakt, zonder een volledig plan uit te tekenen? Dan kom ik graag langs voor een interieuradvies. Ik bekijk samen met jou de verschillende mogelijkheden en geef toelichting op basis van stalen, kleurwaaiers, … Achteraf krijg je een digitaal moodboard waarin je alle besproken knelpunten herkent.

What’s in it?

  • plaatsbezoek van +/- 2uur
  • jij stelt al jouw interieurvragen, ik geef tips en tricks
  • advies over kleurgebruik, materialen, raamdecoratie, verlichting, vloerbekleding, meubels en decoratie
  • achteraf krijg je een digitaal moodboard als overzicht

€ 395

Kijk binnen bij mijn klanten

Het resultaat van een interieuradvies

Van locatiebezoek tot moodboard

Mijn werkwijze

1
Let's discover
Voor ik je uitgebreid interieuradvies geef, verken ik graag de ruimte(s) waarmee je aan de slag wilt gaan. Zo ervaar ik zelf de sfeer en mogelijkheden van de ruimte(s) en kan jij me ter plekke je verwachtingen en wensen uitleggen.
1
2
Let's play
Tijdens mijn bezoek geef ik je al heel wat tips om je ruimte(s) slim en stijlvol aan te pakken. Jij kan me ondertussen al je interieurvragen stellen over de indeling, kleuren, materialen, meubels en accessoires.
2
3
Let's create
Met een hoofd vol ideeën rijd ik naar huis. Daar zet ik mijn ideeën om in een digitaal moodboard per ruimte en een aankooplijstje. Zo krijg je een overzicht van mijn interieurtips én een houvast bij het interieurshoppen. Gedaan met de foute aankopen dus!
3