Interieurvormgever Anouk bladert door enkele 2D- en 3D-ontwerpen die ze voor een interieurontwerp gemaakt heeft

Interieurontwerp

Wil je een of meerdere ruimtes een volledige make-over geven, dan kies je best voor een interieurontwerp op maat. Zo duiken we samen in een wereld van nieuwe ideeën, plannen en details! De aan te pakken ruimte wordt helemaal ontmanteld om terug vanaf een witte pagina te starten. Ik denk in alle richtingen met je mee om het plaatje helemaal te laten kloppen, tot in de details.

What’s in it?

  • een kennismakingsbezoek van +/- 1uur
  • 2 tot 3 voorontwerpen
  • herindeling van de ruimte
  • 2D-grondplan en 3D-ontwerp
  • kleur- en materiaaladvies
  • uitgebreide persoonlijke interieurgids
  • technische plans (ontwerp met opvolging)
  • verlichtingsplan (ontwerp met opvolging)
  • opvolging offertes en werkzaamheden (ontwep met opvolging)

VANAF € 995 PER RUIMTE (enkel ontwerp)

VANAF € 1695 PER RUIMTE (ONTWERP met opvolging)

Kijk binnen bij mijn klanten

Het resultaat van een interieurontwerp op maat

Zo komt je interieurdroom tot leven

Mijn werkwijze

1
Let's discover
Wil je je interieur laten aanpakken? Ik leer jou en je ruimte graag eerst kennen. Daarom kom ik naar jouw woning, winkel of kantoorruimte om je wensen en verwachtingen te bespreken. Klikt het? Perfect! Tijdens onze kennismaking geef ik je al heel wat tips en tricks mee om je ruimte op een efficiënte en praktische manier aan te pakken.
1
2
Let's talk
Tijdens ons kennismakingsgesprek heb ik heel wat info opgeslagen over je project. Op basis daarvan maak ik een gedetailleerde offerte op maat.
2
3
Let's play
Om je genoeg inzicht te geven in de mogelijkheden die je ruimte te bieden heeft, werk ik drie voorontwerpen uit. Deze kom ik in detail bij jou op locatie bespreken zodat we samen een weloverwogen keuze kunnen maken.
3
4
Let's create
Ik sleutel verder aan het ontwerp en werk het tot in detail uit, zowel in 2D als 3D. Is het ontwerp klaar? Dan kom ik tot bij jou om samen door het plan te lopen. We vergelijken verschillende kleur- en materiaalopties aan de hand van staaltjes en een visualisatie in het teken- en/of renderprogramma. Daarna ontvang je alle plannen (2D, 3D, detailplannen, lichtadviesplan) zowel digitaal als op papier.
4
5
Let's plan
Ontwerp klaar? Dan is het tijd om de werken voor te bereiden. Ik vraag verschillende offertes aan bij partners waar ik regelmatig mee samenwerk. Zo ben je zeker van een onberispelijke uitvoering. Wanneer we alle aannemers gekozen hebben, maak ik een duidelijke planning. Zo weet iedereen wat binnen welke tijdspanne uitgevoerd zal worden.

Regel je de werken liever zelf? Of steek je zelf de handen uit de mouwen? Geen probleem! Ik geef je alle nodige plannen, een shoppinglijstje en een moodboard. Er wordt in samenspraak met de verschillende partijen een duidelijke planning opgemaakt aan de hand van een tijdlijn zodat alle aannemers exact weten binnen welke tijdspanne ze verwacht worden de werken uit te voeren.
5
6
Let's build
Met de planning op zak bewaar ik tijdens de uitvoering het overzicht. Ik ga regelmatig langs op de werf en stuur bij waar nodig. Ik ben zowel voor jou als voor de aannemer(s) het aanspreekpunt. Handig, toch?
6
7
Let's enjoy
Als kers op de taart kan ik je ruimte volledig stylen wanneer de werken achter de rug zijn. En dan heb jij nog maar een taak: genieten!
7