Interieurvormgever zorgt er tijdens een interieurstyling voor dat alles klopt, ook de vaas met bloemen

Interieurstyling

Een helpende hand nodig om je interieur volledig tot z’n recht te laten komen? Dan kom ik heel graag langs. Of het nu gaat over je eigen woning, een etalage, de styling van een verkoops- of verhuurpand of kantoorruimte, … alles is mogelijk! We bespreken samen de stijl, het beschikbare budget en het doel. Daarna zorg ik voor de praktische uitvoering. Alles wordt voor jou aangekocht én ter plaatse netjes gestyled.

What’s in it?

  • op basis van een gesprek over budget, stijl en kleuren, bepalen we wat er wordt voorzien
  • aankoop meubelen en accessoires
  • volledige styling op locatie

Prijs na overleg

Kijk binnen bij mijn klanten

Het resultaat van een interieurstyling

Van brainstorm tot shopping en styling

Mijn werkwijze

1
Let's discover
Ik kom graag langs om te kijken welke ruimte(s) aangepakt gaan worden. Zo zie ik meteen wat elke ruimte te bieden heeft en borrelt de inspiratie meteen naar boven. Tijdens mijn bezoek ontdek ik graag welke stijl je zelf mooi vindt en welk budget beschikbaar is.
1
2
Let's play
Ik luister naar je voorkeuren en geef je mijn voorstellen en tips om de ruimte(s) tot in de puntjes te stylen.
2
3
Let's create
Na een inspirerend bezoek zet ik mijn ideeën om in digitale aankooplijsten. Je ontvangt per ruimte en lijstje met een budgettering. Zo krijg je meteen het totaalplaatje. Heb je de shopping list goedgekeurd? Dan koop ik alles voor je aan.
3
4
Let's build
We spreken een moment af waarop ik langskom met alle interieuraankopen. Ik geef alles een mooi plekje en kleed de ruimte(s) tot in de puntjes aan.
4