Zo komt je interieurdroom tot leven

Mijn werkwijze

Elk soort interieurproject vraagt om een andere aanpak. Daarom vind je bij mijn interieuraanbod een gedetailleerde werkwijze per specifiek segment. Hieronder lees je hoe we te werk gaan als je me all the way inschakelt voor een interieurontwerp. Ga je mee op pad om jouw interieurdromen helemaal tot leven te laten komen? Kijk dan snel verder.

1
Let's discover
Wil je je interieur laten aanpakken? Ik leer jou en je ruimte graag eerst kennen. Daarom kom ik naar jouw woning, winkel of kantoorruimte om je wensen en verwachtingen te bespreken. Klikt het? Perfect! Tijdens onze kennismaking geef ik je al heel wat tips en tricks mee om je ruimte op een efficiƫnte en praktische manier aan te pakken.
1
2
Let's talk
Tijdens ons kennismakingsgesprek heb ik heel wat info opgeslagen over je project. Op basis daarvan maak ik een gedetailleerde offerte op maat.
2
3
Let's play
Om je genoeg inzicht te geven in de mogelijkheden die je ruimte te bieden heeft, werk ik drie voorontwerpen uit. Deze kom ik in detail bij jou op locatie bespreken zodat we samen een weloverwogen keuze kunnen maken.
3
4
Let's create
Ik sleutel verder aan het ontwerp en werk het tot in detail uit, zowel in 2D als 3D. Is het ontwerp klaar? Dan kom ik tot bij jou om samen door het plan te lopen. We vergelijken verschillende kleur- en materiaalopties aan de hand van staaltjes en een visualisatie in het teken- en/of renderprogramma. Daarna ontvang je alle plannen (2D, 3D, detailplannen, lichtadviesplan) zowel digitaal als op papier.
4
5
Let's plan
Ontwerp klaar? Dan is het tijd om de werken voor te bereiden. Ik vraag verschillende offertes aan bij partners waar ik regelmatig mee samenwerk. Zo ben je zeker van een onberispelijke uitvoering. Wanneer we alle aannemers gekozen hebben, maak ik een duidelijke planning. Zo weet iedereen wat binnen welke tijdspanne uitgevoerd zal worden.

Regel je de werken liever zelf? Of steek je zelf de handen uit de mouwen? Geen probleem! Ik geef je alle nodige plannen, een shoppinglijstje en een moodboard. Er wordt in samenspraak met de verschillende partijen een duidelijke planning opgemaakt aan de hand van een tijdlijn zodat alle aannemers exact weten binnen welke tijdspanne ze verwacht worden de werken uit te voeren.
5
6
Let's build
Met de planning op zak bewaar ik tijdens de uitvoering het overzicht. Ik ga regelmatig langs op de werf en stuur bij waar nodig. Ik ben zowel voor jou als voor de aannemer(s) het aanspreekpunt. Handig, toch?
6
7
Let's enjoy
Als kers op de taart kan ik je ruimte volledig stylen wanneer de werken achter de rug zijn. En dan heb jij nog maar een taak: genieten!
7